Uniikit Putiikit on yli 25 vuoden kokemuksen omaava muotoilun, laadukkaiden lahjojen sekä sisustustaiteen verkkokauppa. Ydinosaamisemme ovat lahjaideat sekä persoonalliset sisustustuotteet. Valikoimamme koostuu yksilöllisistä ja taidolla valmistetuista koriste-esineistä sekä muista sisustustuotteista.

Jos haluat sisustaa kotiasi joukosta erottuvasti tai etsit mieleenpainuvaa lahjaa, niin valikoimamme on juuri sinulle luotu.

Kukka-aiheinen seinäkoriste Nizza

Sisustustuotteiden ja koriste-esineiden verkkokauppa laajalla valikoimalla

Sisustusverkkokauppamme yksi suosituimpia tuoteryhmiämme on muttereista ja pulteista valmistetut teräsveistokset jotka ovat varma valinta täsmälahjaksi erilaisiin elämän juhlahetkiin. Verkkokaupastamme löytyvällä laajalla veistosvalikoimalla voi ilahduttaa muun muassa vasta valmistunutta nuorta tai osoittaa kunnioitusta eläkkeelle jäämisen johdosta. 

Valikoimastamme löytyy myös upeita metallista tehtyjä seinäkoristeita jotka ovat edullinen ja erottuva vaihtoehto perinteisille tauluille. Patsas- ja veistosvalikoimamme koostuu abstrakteista teoksista, eläimistä sekä henkilöfiguureista joilla voi koristaa esimerkiksi pöytää tai hyllyä. Myös metalliset peilit sekä metalliset pullotelineet ovat varmoja ja pitkäikäisiä sisustustuotteita, joilla voi helposti piristää kodin miljöötä. 

Linum seinäkoriste puu

Osaava palvelu ja nopeat toimitukset sisustusverkkokaupastamme

Pitkä kokemuksemme alalta mahdollistaa asiantuntevan palvelun ja asiakkaamme arvostavat erityisesti nopeita toimitusaikoja. Pyrimme lähettämään kaikki toimituksemme 24 tunnin sisällä tilauksesta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme valikoimaan!