Yleistä

Virtual Gallery Finland Oy palvelee sekä ammattisisustajia että kuluttajia. Tarjoamme kattavan ja laadukkaan kokoelman öljymaalauksia, grafiikkaa ja veistoksia. Edustamamme taiteilijat ovat kansainvälisiä taiteen ammattilaisia. Seuraavia ehtoja sovelletaanVirtual Gallery Finland Oyn ja asiakkaiden välisessä kaupassa. Käyttäjä sitoutuu ehtoihin rekisteröityessään ja tekemällä tilauksen. Virtual Gallery Finland Oy sitoutuu noudattamaan toiminnassaan Suomen lakia.

Hinnat

Voimassa olevat tuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupan sivuilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintoihin lisätään toimituskustannukset.

Sopimus

Sitova kauppasopimus syntyy, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta.

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postin välityksellä noin 1-7 vuorokauden sisällä tilauksesta. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava haluttu toimitustapa.

Toimituskulut

Toimituskustannukset veloitetaan asiakkaalta lähetyksen painon, koon sekä toimitustavan mukaisesti.

Palautusehdot

Virtual Gallery Finland Oy:n tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksista on erikseen sovittava Virtual Gallery Finland Oy:n kanssa. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Jos tuotteen epäillään vahingoittuneen kuljetuksessa, on tuote avattava ja tarkastettava kuljetusliikkeen tai postin edustajan kanssa. Jos lähetys on vaurioitunut matkalla, on asiakkaan tehtävä siitä halutessaan välittömästi vahinkoilmoitus sekä vahingonkorvaushakemus kuljetuksen suorittajalle. Matkavauriosta on ilmoitettava myös Virtual Gallery Finland Oy:lle.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti käyttäen Virtual Gallery Finland Oy:n pakkausmateriaalia. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä tuotepalautuksia.

Palautusoikeutta ei ole tuotteilla, jotka on asiakasta varten valmistettu tai muunneltu, ellei siitä erikseen sovita.

Asiakasrekisteri

Virtual Gallery Finland Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Virtual Gallery Finland Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle. Asiakasrekisterissä olevia tietoja käytetään ainoastaan Virtual Gallery Finland Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.

Muut ehdot

Virtual Gallery Finland Oy:n vastuu rajoittuu reklamaatiotapauksissa kaupan purkamiseen ja mahdollisesti jo maksettujen rahojen palauttamiseen.