Yleistä

Virtual Gallery Finland Oy palvelee sekä ammattisisustajia että kuluttajia. Tarjoamme kattavan ja laadukkaan kokoelman öljymaalauksia, grafiikkaa ja veistoksia. Edustamamme taiteilijat ovat kansainvälisiä taiteen ammattilaisia. Seuraavia ehtoja sovelletaanVirtual Gallery Finland Oyn ja asiakkaiden välisessä kaupassa. Käyttäjä sitoutuu ehtoihin rekisteröityessään ja tekemällä tilauksen. Virtual Gallery Finland Oy sitoutuu noudattamaan toiminnassaan Suomen lakia.

Hinnat

Voimassa olevat tuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupan sivuilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintoihin lisätään toimituskustannukset.

Sopimus

Sitova kauppasopimus syntyy, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla.

Maksutavat

Kuluttaja-asiakas voi maksaa tilaamansa tuotteen pankkisiirtona.  Maksu on suoritettava 5 vuorokauden kuluessa tilauksesta, muuten tilaus perutaan automaattisesti. Yritysasiakkaita laskutamme tilauksen yhteydessä. Maksuehto on 14 päivää netto.

Verkossa maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Verkossa maksamisen maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi.

Maksukaistan yhteystiedot (maksun välittäjä)

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postin välityksellä noin 1-7 vuorokauden sisällä tilauksesta. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava haluttu toimitustapa.

Toimituskulut

Toimituskustannukset veloitetaan asiakkaalta lähetyksen painon, koon sekä toimitustavan mukaisesti.

Palautusehdot

Virtual Gallery Finland Oy:n tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksista on erikseen sovittava Virtual Gallery Finland Oy:n kanssa. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Jos tuotteen epäillään vahingoittuneen kuljetuksessa, on tuote avattava ja tarkastettava kuljetusliikkeen tai postin edustajan kanssa. Jos lähetys on vaurioitunut matkalla, on asiakkaan tehtävä siitä halutessaan välittömästi vahinkoilmoitus sekä vahingonkorvaushakemus kuljetuksen suorittajalle. Matkavauriosta on ilmoitettava myös Virtual Gallery Finland Oy:lle.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti käyttäen Virtual Gallery Finland Oy:n pakkausmateriaalia. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä tuotepalautuksia.

Palautusoikeutta ei ole tuotteilla, jotka on asiakasta varten valmistettu tai muunneltu, ellei siitä erikseen sovita.

Asiakasrekisteri

Virtual Gallery Finland Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Virtual Gallery Finland Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle. Asiakasrekisterissä olevia tietoja käytetään ainoastaan Virtual Gallery Finland Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.

Muut ehdot

Virtual Gallery Finland Oy:n vastuu rajoittuu reklamaatiotapauksissa kaupan purkamiseen ja mahdollisesti jo maksettujen rahojen palauttamiseen.

Sulje valikko
×
×

Ostoskori