Yleistä

Sisustuskauppa uniikitputiikit.fi on Virtual Gallery Finland Oy:n verkkokauppa, joka palvelee sekä ammattisisustajia että kuluttajia. Tarjoamme kattavan ja laadukkaan kokoelman öljymaalauksia, grafiikkaa ja veistoksia. Edustamamme taiteilijat ovat kansainvälisiä taiteen ammattilaisia. Seuraavia ehtoja sovelletaanVirtual Gallery Finland Oyn ja asiakkaiden välisessä kaupassa. Käyttäjä sitoutuu ehtoihin rekisteröityessään ja tekemällä tilauksen. Virtual Gallery Finland Oy sitoutuu noudattamaan toiminnassaan Suomen lakia.

Hinnat

Voimassa olevat tuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupan sivuilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintoihin lisätään toimituskustannukset.

Sopimus

Sitova kauppasopimus syntyy, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen postin välityksellä noin 1-7 vuorokauden sisällä tilauksesta. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava haluttu toimitustapa.

Toimituskulut

Toimituskustannukset veloitetaan asiakkaalta lähetyksen painon, koon sekä toimitustavan mukaisesti.

Palautusehdot

Virtual Gallery Finland Oy:n tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksista on erikseen sovittava Virtual Gallery Finland Oy:n kanssa. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Jos tuotteen epäillään vahingoittuneen kuljetuksessa, on tuote avattava ja tarkastettava kuljetusliikkeen tai postin edustajan kanssa. Jos lähetys on vaurioitunut matkalla, on asiakkaan tehtävä siitä halutessaan välittömästi vahinkoilmoitus sekä vahingonkorvaushakemus kuljetuksen suorittajalle. Matkavauriosta on ilmoitettava myös Virtual Gallery Finland Oy:lle.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti käyttäen Virtual Gallery Finland Oy:n pakkausmateriaalia. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä tuotepalautuksia.

Palautusoikeutta ei ole tuotteilla, jotka on asiakasta varten valmistettu tai muunneltu, ellei siitä erikseen sovita.

Asiakasrekisteri

Virtual Gallery Finland Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Virtual Gallery Finland Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle. Asiakasrekisterissä olevia tietoja käytetään ainoastaan Virtual Gallery Finland Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.

Muut ehdot

Virtual Gallery Finland Oy:n vastuu rajoittuu reklamaatiotapauksissa kaupan purkamiseen ja mahdollisesti jo maksettujen rahojen palauttamiseen.